Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaZarnestiUltimele imaginiÎnregistrareConectare

YooZ - "Adminu Codat"

In jos 
+3
funny^
Razzer^
YooZ
7 participan?i
AutorMesaj
YooZ

Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 22/06/2008

YooZ - "Adminu Codat" Empty
MesajSubiect: YooZ - "Adminu Codat"   YooZ - "Adminu Codat" Icon_minitimeSam Aug 09, 2008 1:55 am

aici accept doar pareri bune despre mine ..... daca aveti pareri rele ... sa mi le spuneti pe servar si va dau eu ban .... OKE ? Cool

PS: am pus titlu: YooZ - "Adminu Codat" pt ca nu ma lasa sa scriu doar YooZ .... cik trebe 5 litere ... uatevar
Sus In jos
Razzer^

Razzer^

Numarul mesajelor : 143
Localizare : La gagici :X
Data de inscriere : 22/07/2008

MesajSubiect: Re: YooZ - "Adminu Codat"   YooZ - "Adminu Codat" Icon_minitimeSam Aug 09, 2008 12:45 pm

Smile) sa ma mai invetzi si pe mine cs k nu prea stiu Smile, ce mananci mah de dai asha bine?? GG fra
Sus In jos
YooZ

Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 22/06/2008

MesajSubiect: Re: YooZ - "Adminu Codat"   YooZ - "Adminu Codat" Icon_minitimeSam Aug 09, 2008 1:38 pm

... cam tot ce se mananca la Ando's Laughing Laughing ... deaia am ajuns sa am 87 kile Smile .... noroc ca am si 1.87 m ... ca altfel era grav Razz
Sus In jos
Razzer^

Razzer^

Numarul mesajelor : 143
Localizare : La gagici :X

MesajSubiect: Re: YooZ - "Adminu Codat"   YooZ - "Adminu Codat" Icon_minitimeSam Aug 09, 2008 2:21 pm

aha esti din bv Smile mai am de pus cateva kile k sa te ajung da promit k te ajung >Razz poate dau k tine
Sus In jos
funny^

funny^

Numarul mesajelor : 144
Varsta : 38
Localizare : Zarnesti / Brasov
Data de inscriere : 16/06/2008

MesajSubiect: Re: YooZ - "Adminu Codat"   YooZ - "Adminu Codat" Icon_minitimeMar Aug 12, 2008 1:03 am

Yooz ne stim de pe alte servere si stiu ca esti tare bun admin la fel si player iar pentru noi e un mare plus sa fii printre noi !!!Meriti toate laudele si toata stima si bafta la frage pe server!!!!Luneta plina cum imi place sa zic la sniperisti!!!!!
Sus In jos
Ballack

Ballack

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 38
Localizare : Acasa
Data de inscriere : 15/06/2008

MesajSubiect: Re: YooZ - "Adminu Codat"   YooZ - "Adminu Codat" Icon_minitimeMar Aug 12, 2008 6:04 pm

La fel ca si Razzer.. Sunteti 2 persoane de la care se poate invata cs.
Foarte bun jucator trebuie sa recunoastem. Eu cel putin te respect petntru modul in care stii sa joci.
Hf in continuare cheers
Sus In jos
BeTTy

BeTTy

Numarul mesajelor : 106
Varsta : 36
Localizare : Direct din coltul blocului... aka Rasnov!

MesajSubiect: Re: YooZ - "Adminu Codat"   YooZ - "Adminu Codat" Icon_minitimeMier Aug 13, 2008 11:00 am

YooZ sincer eu uneori am indoieli in legatura cu tine... deci frate dai imposibil... eu stau si ma gandesc dupa ce ma omori cam de unde stiai ca vin ... si uneori sa stii ca e imposibil frate.... affraid

eu unu zic ... jos palaria in fatza ta... esti un bun player...

iar eu mai am de invatat... king

ne mai vedem pe server... Razz
Sus In jos
veveritza

veveritza

Numarul mesajelor : 150
Varsta : 35
Localizare : Fagaras/Brasov
Data de inscriere : 15/06/2008

MesajSubiect: veve   YooZ - "Adminu Codat" Icon_minitimeJoi Aug 14, 2008 12:54 pm

gg....inceope scoala si ma duc si eu la andos mai des Razz poate dua si eu bine ca tine!

tine`o tot asa Razz
Sus In jos
Jean^

Jean^

Numarul mesajelor : 77
Varsta : 32
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 29/07/2008

MesajSubiect: YooZ - "Adminu Codat"   YooZ - "Adminu Codat" Icon_minitimeVin Aug 22, 2008 2:26 pm

Yooz am jucat aseara cu tine pentru prima data si ce parere am....

Bineinteles jucatorsi admin foarte il admir cum joaca:)Smile:)ca si pe ceilalti de pe server...

Respect!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Si sincer am multe de invatat de la voi adminii!!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: YooZ - "Adminu Codat"   YooZ - "Adminu Codat" Icon_minitime

Sus In jos

YooZ - "Adminu Codat"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce "unelte" folosim

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum