| YooZ - "Adminu Codat" | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
YooZ
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 22/06/2008
| Subiect: YooZ - "Adminu Codat" Sam Aug 09, 2008 1:55 am | |
| aici accept doar pareri bune despre mine ..... daca aveti pareri rele ... sa mi le spuneti pe servar si va dau eu ban .... OKE ? PS: am pus titlu: YooZ - "Adminu Codat" pt ca nu ma lasa sa scriu doar YooZ .... cik trebe 5 litere ... uatevar | |
|
| |
Razzer^
Numarul mesajelor : 143 Localizare : La gagici :X Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: YooZ - "Adminu Codat" Sam Aug 09, 2008 12:45 pm | |
| ) sa ma mai invetzi si pe mine cs k nu prea stiu , ce mananci mah de dai asha bine?? GG fra | |
|
| |
YooZ
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 22/06/2008
| Subiect: Re: YooZ - "Adminu Codat" Sam Aug 09, 2008 1:38 pm | |
| ... cam tot ce se mananca la Ando's ... deaia am ajuns sa am 87 kile .... noroc ca am si 1.87 m ... ca altfel era grav | |
|
| |
Razzer^
Numarul mesajelor : 143 Localizare : La gagici :X Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: YooZ - "Adminu Codat" Sam Aug 09, 2008 2:21 pm | |
| aha esti din bv mai am de pus cateva kile k sa te ajung da promit k te ajung > poate dau k tine | |
|
| |
funny^
Numarul mesajelor : 144 Varsta : 38 Localizare : Zarnesti / Brasov Data de inscriere : 16/06/2008
| Subiect: Re: YooZ - "Adminu Codat" Mar Aug 12, 2008 1:03 am | |
| Yooz ne stim de pe alte servere si stiu ca esti tare bun admin la fel si player iar pentru noi e un mare plus sa fii printre noi !!!Meriti toate laudele si toata stima si bafta la frage pe server!!!!Luneta plina cum imi place sa zic la sniperisti!!!!! | |
|
| |
Ballack
Numarul mesajelor : 141 Varsta : 38 Localizare : Acasa Data de inscriere : 15/06/2008
| Subiect: Re: YooZ - "Adminu Codat" Mar Aug 12, 2008 6:04 pm | |
| La fel ca si Razzer.. Sunteti 2 persoane de la care se poate invata cs. Foarte bun jucator trebuie sa recunoastem. Eu cel putin te respect petntru modul in care stii sa joci. Hf in continuare | |
|
| |
BeTTy
Numarul mesajelor : 106 Varsta : 36 Localizare : Direct din coltul blocului... aka Rasnov! Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: YooZ - "Adminu Codat" Mier Aug 13, 2008 11:00 am | |
| YooZ sincer eu uneori am indoieli in legatura cu tine... deci frate dai imposibil... eu stau si ma gandesc dupa ce ma omori cam de unde stiai ca vin ... si uneori sa stii ca e imposibil frate.... eu unu zic ... jos palaria in fatza ta... esti un bun player... iar eu mai am de invatat... ne mai vedem pe server... | |
|
| |
veveritza
Numarul mesajelor : 150 Varsta : 35 Localizare : Fagaras/Brasov Data de inscriere : 15/06/2008
| Subiect: veve Joi Aug 14, 2008 12:54 pm | |
| gg....inceope scoala si ma duc si eu la andos mai des poate dua si eu bine ca tine! tine`o tot asa | |
|
| |
Jean^
Numarul mesajelor : 77 Varsta : 32 Localizare : Bacau Data de inscriere : 29/07/2008
| Subiect: YooZ - "Adminu Codat" Vin Aug 22, 2008 2:26 pm | |
| Yooz am jucat aseara cu tine pentru prima data si ce parere am.... Bineinteles jucatorsi admin foarte il admir cum joaca:) :)ca si pe ceilalti de pe server... Respect!!!!!!!! Si sincer am multe de invatat de la voi adminii!!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: YooZ - "Adminu Codat" | |
| |
|
| |
| YooZ - "Adminu Codat" | |
|